Голова АК ФФУ: Технічну поразку «Динамо» вже не можна скасувати або переглянути

Голова АК ФФУ: Технічну поразку «Динамо» вже не можна скасувати або переглянути

Укрінформ
У «Динамо» є три тижні аби звернутися до Спортивного арбітражного суду (CAS) в Лозанні.  

Сьогодні Апеляційний комітет ФФУ (АК ФФУ) підтримав рішення КДК ФФУ зарахувати «Динамо» технічну поразку за неявку на матч 7-го туру української Прем'єр-ліги проти «Маріуполя». Голова Апеляційного комітету Тарас Герула розповів про це рішення телеканалу «Футбол 1».

«Прийняли рішення повністю відмовити «Динамо» в апеляції і залишити в силі рішення КДК ФФУ. На користь цього рішення були різні аргументи, які є істотними, а підстав для задоволення апеляції «Динамо» ми не побачили. Рішення КДК ФФУ визнано законним, правильним і повним, а також таким, яке не можна переглянути або скасувати», - сказав Герула.

Читайте також: Апеляційний комітет затвердив технічну поразку "Динамо" за неявку на матч у Маріуполь

Нагадаємо, що запланований на 27 серпня поєдинок не відбувся через неявку киян в Маріуполь, які мотивували це відсутністю гарантій безпеки і пропонували зіграти на нейтральному полі.

Минулого тижня «Динамо» все ж висловило готовність приїхати до Маріуполя і переграти поєдинок, але наштовхнулося на відмову приазовського клубу.

Раніше повідомлялося, що в разі невтішного результату розгляду справи в АК ФФУ, київський клуб готовий звернутися до Спортивного арбітражного суду (CAS) в Лозанні. Тепер у «Динамо» є три тижні аби звернутися в Лозанну. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-