Анна Пак: Україна поки не входить до списку трансляторів Олімпіади-2018

Анна Пак: Україна поки не входить до списку трансляторів Олімпіади-2018

Укрінформ
На даний момент Україна входить до невтішного списку країн, які не підписали угоду з власником прав на показ Олімпіади-2018 - Discovery Networks.

До старту зимових Олімпійських ігор-2018 в Пхьончхані залишається близько трьох місяців, але чи побачить трансляції з Південної Кореї український глядач - велике питання. Про те, як просуваються переговори з українськими мовниками, розповіла віце-президент, керуючий директор Discovery Networks в Північно-Східній Європі Анна Пак.

"У нас є ефірні права, які ми за домовленістю з МОК обов'язково повинні продати на території України. Ми підписали угоди з телетрансляторами практично у всіх країнах Європи, але Україна поки не входить до цього списку. Зараз ми ведемо переговори і сподіваємося, що вони будуть завершені незабаром, і Україна приєднається до тих країн, які будуть транслювати Олімпіаду-2018.

У чому складність переговорів з потенційним транслятором Ігор в Україні? На мій погляд, причин декілька. Перша - відхід спорту на другий план. Людей більше хвилюють політичні та економічні події, ніж спортивні. Стало менше спортивних героїв, а на змаганнях, як правило, люди, в першу чергу, вболівають за своїх спортсменів. Друга - відсутність фінансування на показ Олімпіади. Адже трансляція Олімпійських ігор - це не тільки права на їх показ, а й коментатори, технічна база, готелі, акредитації та багато іншого", - розповіла Пак sport.ua

Читайте також: Жданов: у Пхьончхані-2018 найбільше сподіваємося на біатлон

Нагадаємо, що ХХІІІ зимові Олімпійськи ігри пройдуть з 9 по 25 лютого 2018 року у Пхьончхані (Республіка Корея). На думку Міністра молоді та спорту Ігоря Жданова, головні медальні надії збірної України на зимовій Олімпіаді покладаються на біатлонну збірну, а також на фрійстайліста Олександра Абраменка - в акробатиці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-