Білоцерківська: Бошкович - приємна людина і хороший баскетбольний тренер

Білоцерківська: Бошкович - приємна людина і хороший баскетбольний тренер

Відео
Укрінформ
Захисник збірної України Аріна Білоцерківська поділилась очікуваннями від перших матчів кваліфікації Євробаскету-2019 та запросила уболювальників на домашню гру проти Болгарії.

"У нас короткий термін для підготовки до матчів, новий тренер, омолоджений склад. За цей час ми постараємося обіграти нові ігрові схеми. Бошкович - приємна людина і хороший тренер. Ми з ним знайомі не були взагалі, але працюємо злагоджено - все добре.

Чесно кажучи, Нідерланди взагалі ніколи не бачила і ніколи проти цієї команди не грала - ні у молодіжних збірних, ні з дорослою. Зараз буде скаутинг - будемо готуватися. Думаю, слабких команд серед наших суперниць взагалі немає. Кожна буде боротися і у кожної є шанс вийти. Минулого року була також у відборі одна сильна команда (Сербія), зараз це Іспанія. Інші дві приблизно рівні. Але якщо порівнювати суперниць по відбору, то, може бути, в минулій кваліфікації команди в нашій групі були усе ж таки сильніші.

Дуже хочеться зіграти вдома проти Болгарії. Все таки це наш Палац спорту і приємно, коли люди приходять і підтримують нас. Федерація намагається організувати все так, щоб нам було комфортно вдома. Тож запрошуємо усіх уболівальників на матч, дуже раді будемо вас бачити", - цитує Білоцерківську офіційний сайт ФБУ

Відео інтерв’ю:

Нагадаємо, що жіноча збірна України з баскетболу провела 8 листопада відкрите тренування на майданчику Міжнародної тенісної академії у Пущі-Водиці під Києвом.

Читайте також: Баскетболістки збірної України з оптимізмом очікують на матчі відбору Євро-2019

Після закінчення збору головний тренер Горан Бошкович обере 12 баскетболісток, які увійдуть до заявки на перший гостьовий матч з Голландією 11 листопада. За чотири дні українки у київському Палаці спорту прийматимуть Болгарію. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-