Україна – Словаччина: Коноплянка пропустив тренування національної збірної

Україна – Словаччина: Коноплянка пропустив тренування національної збірної

Відео
Укрінформ
Півзахисник німецького футбольного клубу "Шальке" і збірної України Євген Коноплянка був відсутній на тренуванні національної команди, яке відбулось у Києві 7 листопада.

28-річний футболіст трохи прихворів. Про це повідомляє footboom.com

"Індивідуально з тренером з фізпідготовки працював Богдан Бутко. Зовсім був відсутній Євген Коноплянка, вінгер "Шальке" трохи прихворів. Тільки ввечері до Києва прибув Євген Шахов", - говориться в повідомленні.

Тренувальне заняття тривало близько години, гравці виконали пробіжку і в основному працювали над контролем м'яча, а в завершенні тренування пограли в футбол. В тому числі, за участю самого Андрія Шевченка.

Під час гри в футбол можна було приблизно визначити польових гравців на матч зі Словаччиною. У помаранчевих манишках в обороні грали Караваєв, Кучер, Ордець і Соболь, в центрі поля діяли Ротань і Марлос, на флангах - Ярмоленко і Малиновський, а в ролі центрфорварда був Коломоєць. По суті, не вистачало тільки Коноплянки.

В сірих манишках зіграли: захисники - Сваток, Хачеріді, Шабанов, Матвієнко, хавбеки -Мякушко, Андрієвський, Танковскій, форварди - Шевченко і Бесєдін.

Читайте також: Футбольні збірні України і Словаччини тренуватимуться у Львові 9 листопада

Відео тренування збірної в Києві:

Нагадаємо, що товариський футбольний поєдинок між збірними України і Словаччини відбудеться 10 листопада на "Арені Львів" о 20.00.  Завтра, 9 листопада, національні команди проведуть тренування на львівському стадіоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-