Футбол: Наставник

Футбол: Наставник "Янг Бойз" Гюттер може очолити "Вердер"

Укрінформ
Керівництво німецького футбольного клубу "Вердер" може запросити на посаду головного тренера команди Аді Гюттера, який зараз очолює швейцарський "Янг Бойз".

Спортивний директор бременського клубу Франк Бауманн оцінював роботу Хюттера під час центрального матчу 15-го туру чемпіонату Швейцарії "Базель" – "Янг Бойз" (1:1), який відбувся 5 листопада, і залишився задоволений побаченим. Про це повідомляє Sport Arena із посиланням на Bild. 

Очікується, що найближчим часом "Вердер" переговорить з 47-річним австрійським фахівцем на предмет роботи головним тренером команди. Попередній наставник німецької команди Олександр Нурі був звільнений з цієї посади 30 жовтня.

Нагадаємо, що "Янг Бойз" є суперником київського "Динамо" в груповому турнірі Ліги Європи (що правда, обидві зустрічі зі швейцарцями кияни вже провели) і на даний момент очолює турнірну таблицю чемпіонату Швейцарії.

Читайте також: "Динамо" мене не дуже здивувало – наставник "Янг Бойз"

"Вердер" невдало стартував в Бундеслізі, набравши лише 5 очок в 11 матчах і не вигравши жодного з них. Команда з Бремена нині займає передостаннє, 17-е, місце в турнірній таблиці.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-