"Динамо" мене не дуже здивувало – наставник "Янг Бойз"

Укрінформ
Головний тренер швейцарського футбольного клубу "Янг Бойз" Аді Гюттер розчарований поразкою команди від київського "Динамо" у матчі 4-го туру групового етапу Ліги Європи УЄФА, але не в захваті від гри суперника.

"Хотів би привітати "Динамо" з перемогою. Що мене сьогодні, звичайно, розчарувало - це наша гра. Перші 20-25 хвилин першого тайму дуже сподобалися, однак потім ми зменшили темп, хоча грали досить добре. Це була дуже гірка поразка для нас.

"Динамо" мене особливо не здивувало. Єдине питання, яке мене цікавило: чи буде грати Мбокані або Мораес? Для мене не грало великої ролі, хто грає в захисті: Хачеріді або Віда. Гонсалес на новій позиції мене також не здивував, але він грав добре.

Звичайно, наша ситуація в Лізі Європи погіршилася. Ми повинні здобути дві перемоги, якщо хочемо пройти в стадію плей-офф", - цитує Гюттера XSPORT

Читайте також: Буяльський: У матчах Ліги Європи кожна помилка на вагу золота

Нагадаємо, що у поєдинку "Янг Бойз" (Швейцарія) - "Динамо" (Київ, Україна) (0:1), який відбувся 2 листопада на стадіоні "Стад де Суїсс", м’яч забив Буяльський на 70-й хв.

Турнірне становище: "Динамо" - 10 очок, "Партизан" - 5, "Янг Бойз" - 3, "Шкендербеу" - 2.

5 листопада "Динамо" прийматиме полтавську "Ворсклу" у рамках 15-го туру чемпіонату. Матч відбудеться на столичному НСК "Олімпійський" о 19:30.

Фото: Facebook BSC Young Boys

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-