Андрій Шевченко: Ми маємо перевірити нових футболістів і награти склад

Андрій Шевченко: Ми маємо перевірити нових футболістів і награти склад

Укрінформ
Головний тренер національної збірної України з футболу Андрій Шевченко розповів про цілі тренувального збору команди перед товариським матчем зі Словаччиною.

Головне завдання збору - перевірити новачків і награти склад, заявив наставник під час сьогоднішньої прес-конференції, повідомляє Укрінформ.

"Ми запросили нових виконавців для того, аби побачити їх, дати можливість проявити себе, - зазначив Шевченко. - Для цього якраз і потрібні товариські матчі. Нам необхідно награти склад. Збірна має вміти контролювати м'яч, діяти компактно. Крім того, нам треба навчитися грати надійно в обороні і вичавлювати максимум із власних моментів", - сказав тренер.

Він також поскаржився на те, що у грі зі Словаччиною не виступлять деякі провідні гравці.

"На жаль, не зіграють Степаненко, Гармаш і Буяльський, який відлітає на обстеження до Німеччини. Невеликий забій у Коноплянки, але завтра він вже займатиметься у загальній групі", - зазначив Шевченко.

Читайте також: Контракт з Шевченком поки не підписали - ФФУ

Тренер також уточнив сітуацію зі своїм майбутнім у національній збірній.

"Сьогодні виконком дав мені можливість сформувати стратегію, визначиться зі тренерським штабом, а потім - перепідрисати контракти", - пояснив Андрій Шевченко.

Нагадаємо, поєдинок Україна - Словаччина пройде 10 листопада у Львові. Гра стартує на "Арені-Львів" о 20.00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-