Біатлоніст Фуркад: Через 21 день починаємо боротьбу в Естерсунді

Біатлоніст Фуркад: Через 21 день починаємо боротьбу в Естерсунді

Відео
Укрінформ
Французький біатлоніст Сімон Фуркад анонсував своє повернення на трасу зі своїми колегами по збірній для завоювання нових трофеїв в олімпійському сезоні.

"Зима близько... І перші гонки сезону теж. Через 21 день ми будемо в Естерсунді зі стартовими номерами на формі, готові боротися в новому олімпійському сезоні. Довгі місяці тренувань нарешті приведуть нас знов на траси. З настанням сезону з'являється почуття, що я по-справжньому живу", - цитує Фуркада XSPORT

Відзначимо, що його брат Мартен має намір виступити на змаганнях в Шушене перед першим етапом Кубка світу. Також Фуркад-молодший був обраний прапороносцем збірної Франції на Олімпійських іграх в Пхьоннчхані, які стартують 9 лютого.

Читайте також: Україна завоює одну "бронзу" у Пхьончхані-2018 – прогноз від Gracenote

Нагадаємо, що біатлонний сезон стартує в кінці листопада. 23 числа в норвезькому Шушене розпочнеться перший етап Кубка IBU, а через три дні в шведському Естерсунді пройде перша гонка Кубка світу 2017/18. 24 жовтня українські біатлоністи відправились на обкатку: чоловіки до Канади, жінки – у Норвегію. У лютому 2018-го року українські біатлоністи поїдуть на Олімпійські ігри в Пхьончхану (Республіка Корея).

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-