Україна завоює одну

Україна завоює одну "бронзу" у Пхьончхані-2018 – прогноз від Gracenote

Укрінформ
Компанія Gracenote прогнозує, що Німеччина виграє медальний залік Олімпійських ігор-2018 у Пхьончхані, а Україна завоює одну бронзову нагороду.

Таблиця заснована на результатах спортсменів за останні роки, включаючи Сочі-2014. Прогнозується, що в медальному заліку переможе Німеччина - 35 медалей, Норвегія стане другою - 32, США – третьою, 29. Про це повідомляє tribuna.com

Україні у цьому віртуальному заліку відводиться 30-е місце з однією бронзовою медаллю, яка, найімовірніше, буде завойована у біатлоні.

Найбільше медалей на Іграх-2018 за прогнозом візьмуть німецька біатлоністка Лаура Дальмаєр (5 золотих, 1 срібна, 0 бронзових), французький біатлоніст Мартен Фуркад (4-1-0), норвезький лижник Мартін Йонсруд Сунбю (3-1-0), австрійський гірськолижник Марсель Хіршер (3-0-0), голландський ковзаняр Свен Крамер (3-0-0) і американська ковзанярка Хізер Бергсма (2-0-1).

Також Gracenote розглядає варіант, при якому збірна Росії не буде допущена до Пхьончхану-2018 у повному складі. Від цього найбільше виграють Німеччина (плюс 4 медалі), Голландія (+3), Норвегія, Франція, Японія, США і Канада (всі +2).

Читайте також: Жданов: у Пхьончхані-2018 найбільше сподіваємося на біатлон

Нагадаємо, що основні медальні надії українців на ХХІІІ зимових Олімпійських іграх, які пройдуть з 9 по 25 лютого 2018 року, покладаються на біатлон. Про це у вівторок, 31 жовтня, заявив Міністр молоді та спорту Ігор Жданов під час засідання оргкомітету з підготовки та участі спортсменів України у зимових Олімпійських та Паралімпійських іграх 2018 року.

Фото: AFP

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-