Футбол: форвард

Футбол: форвард "Ліона" повторив витівку Мессі й отримав жовту картку

Відео
Укрінформ
Форвард французького футбольного клубу "Ліон" Набіль Фекір відзначився дублем у поєдинку 12-го туру чемпіонату країни проти ФК "Сент-Етьєн" та витівкою, за яку отримав жовту картку.

На 84-й хвилині матчу Фекір забив свій другий м’яч, який довів перемогу команди до розгромного рахунку 5:0. Після цього він почав показувати в сторону трибун з уболівальниками суперника свою футболку, як це зробив свого часу Ліонель Мессі у поєдинку "Реал"-"Барселона" (2:3). Про це повідомляє footboom.com

Після такого вчинку, фанати "Сент-Етьєна" вирвалися на поле, а футболісти обох команд втекли в роздягальню. За допомогою стюардів і поліції фанатів "Сент-Етьєна" повернули на трибуну. Матч після невеликої перерви дограли. 

Набіль Фекір за таку витівку отримав жовту картку. Цікаво, що навіть втікши в підтрибунні приміщення, футболісти "Ліона" продовжували радіти вчинку свого форварда.

Читайте також: Роналду отримав нагороду кращому бомбардиру світу

Відео кращих моментів матчу:

Нагадаємо, що м’ячи у цьому протистоянні забили Набіль Фекір (на 25-й і 84-й хв.), Мемфіс Депай (10), Маріано (58), Бертран Траоре (65).

Фото: lequipe.fr

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-