Гендиректор

Гендиректор "Шахтаря": Замало виграти тільки у "Динамо", щоб стати чемпіоном

Укрінформ
Генеральний директор донецького футбольного клубу "Шахтар" Сергій Палкін вважає, що команді потрібно краще мотивувати себе і грати з більшою самовіддачею у чемпіонатах країни.

"Критика щодо нічийного рахунку у суботньому матчі зі "Сталлю" була справедливою, уболівальники незадоволені. Я вважаю, що клуб такого рівня, як наш, не повинен грати у футбол з таким результатом. Хлопці повинні розуміти, що чемпіонат виграється з такими суперниками - суперниками, які знаходяться в середині і нижній частини турнірної таблиці. Сьогодні недостатньо виграти тільки у "Динамо", щоб чемпіонство вже було в кишені. Тому потрібно виправляти ситуацію, і я думаю, тренерський штаб знає, що робить.

Тренер вирішує, кому грати, а кому ні. Природно, Фонсека не задоволений самовіддачею деяких футболістів.

Усі відзначають хорошу гру в Лізі чемпіонів і не зовсім, скажімо так, хорошу самовіддачу в чемпіонаті України. Я думаю, тут питання в мотивації і концентрації. Ви прекрасно розумієте, що, як тільки наша команда включає швидкості, фактично будь-яка команда чемпіонату України починає сипатися. Питання в тому, щоб змушувати себе включати ці швидкості, мотивувати себе - по-іншому не вийде.

Природно, ми розуміємо, що знаходимося в складних умовах. Вчора була зустріч з представниками "Фейєноорда", де був присутній Дірк Кейт, легенда "Ліверпуля" і "Фейєноорда", який сказав, що для нього простіше грати кожні три дні, ніж здійснювати перельоти. А ми літаємо постійно, що дуже стомлює. Знову ж, це не виправдання, це питання до того, що ми в складній ситуації. Проте, клуб нашого рівня повинен показувати серйозний рівень незалежно від обставин", - цитує Палкіна footballua.tv

Нагадаємо, що поєдинок "Шахтар" – "Феєноорд" 4-го туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА закінчився з рахунком 3:1. Наступний матч у Лізі чемпіонів "Шахтар" проведе 21 листопада проти італійського "Наполі".

Читайте також: Марлос – кращий гравець "Шахтаря" у матчі проти "Феєноорда"

Турнірне становище після 4-х турів: "Манчестер Сіті" - 12 очок, "Шахтар" - 9, "Наполі" - 3, "Феєноорд" - 0.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-