Марлос – кращий гравець

Марлос – кращий гравець "Шахтаря" у матчі проти "Феєноорда"

Укрінформ
Півзахисник донецького футбольного клубу "Шахтар" Марлос поділився враженнями від матчу з "Феєноордом", в якому він відзначився дублем і став кращим гравцем.

"Дуже приємно, що мені присвоїли статус кращого гравця в поєдинку, але ще більше я щасливий, що команда перемогла і показала відмінну роботу. Це завжди неймовірно важливо. Ми всі прекрасно знали, чого хочемо і наскільки значима дана зустріч, і у нас все вийшло. Так, ми пропустили гол першими, але швидко і добре відреагували, перемогли, що найголовніше.

Складно, звичайно, відразу адаптуватися до нового клімату, до нової погоди. Для південноамериканців це непросто. Але я в Україні досить давно і звик.

Чи задоволені результатом? Не можу сказати, що ми цілком задоволені. Наша мета - вийти до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. І тільки коли зробимо це, то зможемо по-справжньому радіти", - цитує Марлоса офіційний сайт ФК "Шахтар".

Нагадаємо, що у поєдинку "Шахтар" – "Феєноорд" (3:1) 4-го туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА м’ячі на харківському ОСК "Металіст" забили Факундо Феррейра (на 14-ій хв.), Марлос (17, 68) - Ніколай Йоргенсен (12).

Читайте також: П’ятов: "Шахтарю" потрібно вдало зіграти в Неаполі, все залежить від нас

Турнірне становище після 4-х турів: "Манчестер Сіті" - 12 очок, "Шахтар" - 9, "Наполі" - 3, "Феєноорд" - 0.

Наступний матч у Лізі чемпіонів "Шахтар" проведе 21 листопада проти італійського "Наполі".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-