Зінедін Зідан: Ми не хвилюємося і у Жироні влаштуємо справжнє шоу

Зінедін Зідан: Ми не хвилюємося і у Жироні влаштуємо справжнє шоу

Укрінформ
Головний тренер мадридського футбольного клубу "Реал" Зінедін Зідан прокоментував перемогу команди над представником Сегунди Б ФК "Фуенлабрада" і майбутній поєдинок проти "Жирони".

"Ми не поступалися, ми були терплячі і чекали на свій шанс. У всіх наших гравців була відмінна гра, і ми всі задоволені перемогою.

Щодо "Жирони", ми не хвилюємося. Ніщо не завадить нашій поїздці. Заходи безпеки, які ми зробимо для цього матчу, будуть такими ж, як зазвичай. Ми будемо грати, як зазвичай, і не думаємо ні про що інше. Хочемо зіграти в футбол і влаштувати справжнє шоу. Упевнений, нам забезпечать безпеку", - цитує Зідана ua-football

Нагадаємо, що у поєдинку 1/16 фіналу Кубка Іспанії "Фуенлабрада" – "Реал" (Мадрид) (0:2) м’ячі забили Марко Асенсіо (на 63-й хвилині з пенальті) і Лукас Васкес (80 з пенальті).

Читайте також: "Реал" поїде на футбольний матч у Жирону на автобусі без клубної символики

Матч 10-го туру Ла Ліги "Жирона" - "Реал" (Мадрид) відбудеться 29 жовтня у Каталонії. З метою забезпечення безпеки мадридська команда поїде на матч в автобусі, на якому буде відсутня символіка клубу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-