Бесєдін: Гра з

Бесєдін: Гра з "Янг Бойз" вийшла відкритою, інтенсивною і дуже видовищною

Укрінформ
Нападник київського футбольного клубу "Динамо" Артем Бесєдін поділився думками про проведену гру зі швейцарським "Янг Бойз" та майбутній поєдинок проти донецького "Шахтаря".

"Вважаю, що гра з "Янг Бойз" вийшла відкритою, інтенсивною і дуже видовищною. Моменти були як у нас, так і у них. Будемо розбирати помилки, а в неділю у нас вже дуже важливий матч з "Шахтарем".

Знаю, що паралельний матч в нашій групі закінчився внічию, так що, якби ми перемогли, могли достроково оформити собі вихід з групи. Але і одне очко - це також непогано. Постараємося набрати пункти у наступному виїзному поєдинку з "Янг Бойз". Просто після попередньої зустрічі і ми їх краще вивчили, і вони нас. Можливо, це зіграло свою роль. Гості краще підготувалися і дали нам сьогодні бій, як і ми їм.

Головне - не опускати руки, ще є час і багато ігор попереду. Потрібно провести аналіз, зробити правильні висновки, і в подальшому все буде добре. Напевно, потрібно добре грати з перших хвилин, а не тоді, коли рахунок вже не в нашу користь, не давати супернику забити швидкий м'яч, як в останніх іграх.

У матчі з "Шахтарем" будемо битися, доводити і, впевнений, досягнемо позитивного результату", - цитує Бесєдіна офіційний сайт ФК "Динамо".

Читайте також: Хацкевич: "Динамо" дуже дорого обійшлася нічия з "Янг Бойз"

Нагадаємо, що у поєдинку "Динамо" (Київ) – "Янг Бойз" (2:2) 3-го туру групового етапу Ліги Європи УЄФА-2017/18 м’ячі на столичному НСК "Олімпійський" забили Мбокані (на 34-й хвилині), Морозюк (49) – Ассале (17, 40). 

Турнірне становище: "Динамо - 7 очок, "Янг Бойз" - 3, "Партизан" - 2, "Шкендербеу" - 2.

У 4-му турі "Динамо" зіграє з "Янг Бойз" у Берні. Матч відбудеться 2 листопада.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-