Хацкевич:

Хацкевич: "Динамо" дуже дорого обійшлася нічия з "Янг Бойз"

Відео
Укрінформ
Головний тренер київського футбольного клубу "Динамо" Олександр Хацкевич задоволений результатом матчу зі швейцарським "Янг Бойз", але він дістався киянам дорогою ціною – провідні гравці отримали пошкодження.

- У грі з "Янг Бойз" футболісти "Динамо" виходили від суперника, вони люблять контролювати м'яч. Ми намагалися діяти в подібному ключі, але у нас також був і швидкий перехід в атаку. Намагалися "розхитувати" суперника, шукати вільні зони на флангах, вриватися в них з глибини. Щось вийшло, а щось ні. Хлопці на футбольному полі самі вирішують, коли потрібно м'яч зберегти, а коли прискорити гру.

В плані турнірної стратегії результат досить непоганий. На жаль, нам дуже дорого ця нічия обійшлася. У Віди дуже серйозне розсічення, а Сидорчук пройде медобстеження, тоді все з’ясується. 

Відео виступу Хацкевича на післяматчевій прес-конференції:

Нагадаємо, що у поєдинку "Динамо" (Київ) – "Янг Бойз" (2:2) 3-го туру групового етапу Ліги Європи УЄФА-2017/18 м’ячі на столичному НСК "Олімпійський" забили Мбокані (на 34-й хвилині), Морозюк (49) – Ассале (17, 40).

У другому таймі в одному з епізодів отримав пошкодження півзахисник київського клубу Сергій Сидорчук, а пізніше Домагой Віда зіткнувся головою з гравцем гостей і отримав розсічення. Обидва гравці змушені були залишити поле. 

Читайте також: Ліга Європи: "Динамо" і "Янг Бойз" обмінялися голами на "Олімпійському"

Турнірне становище: "Динамо - 7 очок, "Янг Бойз" - 3, "Партизан" - 2, "Шкендербеу" - 2.

У 4-му турі "Динамо" зіграє з "Янг Бойз" у Берні. Матч відбудеться 2 листопада.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-