Морозюк: Два м'ячі

Морозюк: Два м'ячі "Динамо" забило, але цього недостатньо для підсумкової перемоги

Відео
Укрінформ
Автор фантастичного голу, захисник київського футбольного клубу "Динамо" Микола Морозюк поділився враженнями від домашнього поєдинку зі швейцарським "Янг Бойз" (2:2).

- Хлопці засмучені, хотіли перемогти, адже перед нами стоїть завдання вийти у плей-офф з першого місця в групі. У цілому результат, дивлячись на турнірне становище, звичайно, непоганий, але краще було б отримати три очки.

Як вдалося забити такий фантастичний м’яч? Ніяких секретів немає: вибрав точку, в яку хотів потрапити, добре, що це вийшло. Головне, щоб це приносило користь команді.

Щодо пошкоджень Сидорчука і Віди, це були два ігрові моменти, там не було жорстокої гри з боку противника. У футболі таке відбувається, від цього ніхто не застрахований. Найголовніше, щоб вони швидше повернулися в стрій. Але навіть якщо цього не станеться, у нас є, ким їх замінити - в такій команді, як "Динамо" не може бути гравців, які не здатні підсилити гру або створити конкуренцію.

Два м'ячі ми забили, але цього виявилося недостатньо для підсумкової перемоги. Головне, щоб нинішня схема команди з двома нападниками виявилася ефективною у грі з "Шахтарем".

Відео післяматчевого коментаря Морозюка:

Нагадаємо, що у поєдинку "Динамо" (Київ) – "Янг Бойз" 3-го туру групового етапу Ліги Європи УЄФА-2017/18 м’ячі на столичному НСК "Олімпійський" забили Мбокані (на 34-й хвилині), Морозюк (49) – Ассале (17, 40). 

Читайте також: Хацкевич: "Динамо" дуже дорого обійшлася нічия з "Янг Бойз"

Турнірне становище: "Динамо - 7 очок, "Янг Бойз" - 3, "Партизан" - 2, "Шкендербеу" - 2.

У 4-му турі "Динамо" зіграє з "Янг Бойз" у Берні. Матч відбудеться 2 листопада.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-