Динамо - Янг Бойз: матч у Києві охоронятимуть понад 900 силовиків

Динамо - Янг Бойз: матч у Києві охоронятимуть понад 900 силовиків

Укрінформ
Працівники поліції та військовослужбовці Національної гвардії стежитимуть за порядком під час зустрічі  команд "Динамо" (Київ, Україна) та "Янг Бойз" (Берн, Швейцарія).

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Сьогодні на НСК "Олімпійський" відбудеться футбольний матч Ліги чемпіонів УЄФА. Для належного забезпечення громадського порядку працівники поліції та військовослужбовці Національної гвардії України будуть здійснювати патрулювання прилеглої до стежитимуть за порядком у метрополітені, особливо на станціях метро "Площа Льва Толстого", "Палац спорту" та "Олімпійська", - йдеться у повідомленні.

Також буде обмежено рух автотранспорту по вулиці Фізкультури зі сторін вулиць Еспланадної та Шота Руставелі. Тож поліція закликає водіїв планувати маршрути руху заздалегідь та віднестися із розумінням до тимчасових незручностей.

Правоохоронці закликають громадян, які планують відвідати футбольний матч, поводити себе толерантно, не порушувати громадський порядок і сприяти поліцейським у виконанні їх службових обов'язків. 

Читайте також: Де дивитися матчі "Динамо" та "Зорі" у Лізі Європи УЄФА

Як повідомляв Укрінформ, у зв'язку з проведенням футбольного матчу буде продовжено на годину роботу київського метрополітену та з 21 години 19 жовтня буде збільшено кількість рухомого складу на маршрутах, які проходять біля станцій метро після проходження останніх поїздів метрополітену.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-