Хацкевич: Завтра граємо вдома, так що зобов'язані перемагати

Хацкевич: Завтра граємо вдома, так що зобов'язані перемагати

Укрінформ
Головний тренер «Динамо» зізнався, що у команди є проблеми на деяких позиціях.

Головний тренер «Динамо» Олександр Хацкевич поділився очікуваннями перед поєдинком проти швейцарського «Янг Бойз» в рамках 3-го туру Ліги Європи. Про це повідомляє Dynamo.kiev.ua.

«В чемпіонаті України нам останнім часом дійсно не вдаються матчі, як в плані результатів, так і в плані гри, яку показували на старті сезону. Але завтра нас чекає поєдинок зовсім іншого турніру. Перед нами стоїть завдання вийти з першого місця групи. Так що відповідним чином і готуємося до гри.

Є деякі проблеми і сумніви по деяких позиціях. Але, думаю, завтра ми приймемо оптимальне рішення, яке дозволить нам досягти необхідного результату.

Читайте також: Тренер "Янг Бойз": Попередній візит до Києва був для нас не дуже успішним

Чи змінилося щось в грі «Янг Бойз» після наших матчів з ними влітку? Так. З тих пір команда дуже сильно додала в плані контролю м'яча і агресії на чужій половині поля. «Янг Бойз» трохи відійшов від колишньої структури побудови гри: раніше ця команда використовувала багато вертикальних передач, зараз же вони роблять ставку на малий і середній пас з активною грою вперед. Так що наш суперник став демонструвати більш комбінаційний футбол.

На нічию ми точно не налаштовуємося. Якщо виходити з турнірної таблиці, нас, може, і влаштують дві нічиї в матчах з «Янг Бойз», але завтра граємо вдома, так що зобов'язані перемагати», - розповів Хацкевич.

Нагадаємо, поєдинок «Динамо» - «Янг Бойз» відбудеться завтра, 19 жовтня, на НСК «Олімпійський» в Києві. Початок о 22:05. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-