Тренер

Тренер "Янг Бойз": Попередній візит до Києва був для нас не дуже успішним

Укрінформ
Наставник швейцарського футбольного клубу "Янг Бойз" Аді Гюттер поспілкувався у середу з журналістами напередодні завтрашнього матчу проти київського "Динамо" у 3-у турі групового етапу Ліги Європи.

Тренер, зокрема, зазначив, що попередній візит його команди до столиці України був не надто успішним. Тоді у першому матчі кваліфікації Ліги чемпіонів вона програла киянам. Однак за сумою двох зустрічей (1:3, 2:0) все закінчилося для клубу з Берна вдало, нагадує Укрінформ.

"Ми раді повернутися до Києва. Перший матч для нас не був успішним, проте вдома вдалося перемогти" Динамо ". На нове протистояння ми дивимося вже з більшою рішучістю. Ситуацію дещо ускладнює лише те, що "Динамо" набрало шість очок у стартових двох турах, а ми - лише два. Через це наша команда відчуває певний тиск, тим більше, ми граємо у гостях. У нас є певні зміни у складі, є втрати, з'явився Ніколас Кампль", - розповів Гюттер.

Читайте також: Ліга Європи УЄФА: прогнозисти вірять в "Динамо", але не в "Зорю"

Поєдинок розпочнеться у четвер на НСК "Олімпійський" о 22.05.

Турнірне становище у групі В Ліги Європи: "Динамо" - 6 очок, "Янг Бойз" - 2, "Партизан" (Сербія) - 1, "Скендербеу" (Албанія) - 1.

Фото: FCdynamo.kiev.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-