Бернард: Камбек

Бернард: Камбек "Шахтаря" вдався завдяки чудовій роботі, яку провів Фонсека

Укрінформ
Півзахисник донецького футбольного клубу "Шахтар", автор дубля у матчі проти голландського "Феєноорда" Бернард поділився враженнями від гри в Роттердамі.

"Я справді дуже щасливий. Мої голи виявилися вкрай важливими, але найголовніше, що ми зробили камбек і показали свою силу. Я не так часто забиваю головою, це правда. Однак в моїй кар'єрі таке траплялося - забивав кілька разів. Зараз же основне - це перемога "Шахтаря".

Чому вдався камбек? Він став можливий завдяки чудовій роботі, яка була зроблена Паулою Фонсекою протягом всього цього тижня. Він намагався максимально передавати всю інформацію про суперника. Нам було складно, "Фейєноорд" доставив багато проблем, пресингував з першої до останньої хвилини. Могла бути нічия, але ми заслужено добилися прекрасної перемоги", - цитує Бернарда офіційний сайт ФК "Шахтар"

Нагадаємо, що футболісти "Шахтаря" 17 жовтня перемогли "Феєноорд" у 3-му турі групового раунду Ліги чемпіонів УЄФА з рахунком 2:1. М'ячі на стадіоні міста Роттердам забили бразилець Бернард (на 24-й хвилині і 54-й ) - Стевен Бергейс (7).

Читайте також: Фонсека: "Фейєноорд" доставив складності, але перемога "Шахтаря" заслужена

Турнірне становище: "Манчестер Сіті" - 9 очок, "Шахтар" - 6, "Наполі" - 3, "Феєноорд" - 0.

Наступний матч Ліги чемпіонів "Шахтар" проведе проти "Феєноорда" у Харкові 1 листопада. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-