Фонсека:

Фонсека: "Фейєноорд" завдав проблем, але перемога "Шахтаря" заслужена

Відео
Укрінформ
Головний тренер донецького футбольного клубу "Шахтар" Паулу Фонсека оцінив роботу команди у переможному поєдинку проти голландського "Феєноорда" та розповів про готовність до майбутнього матчу з київським "Динамо".

"Як ми і очікували, важкий матч при фантастичній атмосфері. "Феєноорд" був міцний у перші десять хвилин і зміг забити. Після цього ми взяли гру в свої руки і стали домінувати, практично весь час намагалися проводити з м'ячем. Так тривало до вилучення Ракицького. Дуже важко перебувати в меншості, проте ми створили пару гольових моментів. В принципі, як і опонент. Без сумнівів, рахунок міг виявитися і нічийним, проте ми до останньої секунди віддавалися по максимуму і добилися успіху. "Фейєноорд" - найсильніший суперник, який завдав нам проблем, але наша перемога заслужена.

Чи буде складно налаштувати команду на гру чемпіонату країни з "Динамо"?  Думаю ні. Я вже не раз повторював, і це дійсно реальність: наша головна мета - чемпіонат України. Не думаю, що хлопців доведеться сильно мотивувати. Ви прекрасно знаєте, що означає протистояння "Динамо" та "Шахтаря". Футболісти будуть повністю готові і мотивовані", - цитує Фонсеку офіційний сайт ФК "Шахтар"

Читайте також: Дубль Бернарда приніс "Шахтарю" перемогу над "Феєноордом" у Лізі чемпіонів

Нагадаємо, що футболісти "Шахтаря" 17 жовтня перемогли "Феєноорд" у 3-му турі групового раунду Ліги чемпіонів УЄФА з рахунком 2:1. М'ячі на стадіоні міста Роттердам забили бразилець Бернард (на 24-й хвилині і 54-й ) - Стевен Бергейс (7).

Відео ключових моментів:

Турнірне становище: "Манчестер Сіті" - 9 очок, "Шахтар" - 6, "Наполі" - 3, "Феєноорд" - 0.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-