Футбол: Букмекери ставлять на Хорватію у київському матчі з Україною

Футбол: Букмекери ставлять на Хорватію у київському матчі з Україною

Укрінформ
У понеділок, 9 жовтня, збірна України з футболу проведе у Києві заключний поєдинок кваліфікації чемпіонату світу-2018 проти команди Хорватії.

На думку букмекерів, у цьому протистоянні деяку перевагу мають гості, повідомляє Укрінформ.

Лідер букмекерської справи - контора William Hill на перемогу Хорватії приймає ставки з коефіцієнтом 2,62. Перемога України оцінюється в 2,80, а ймовірність нічийного результату - в 3,10.

Зустріч обслуговуватиме суддівська бригада з Німеччини. Головний арбітр - Фелікс Брих, лайнсмени - Марк Борш та Штефан Лупп, четвертий рефері - Бастіан Данкерт.

У своїй історії суперники, починаючи з 1993 року, зустрічалися 8 разів. 4 матчі виграли хорвати, 1 українці і ще 3 зустрічі завершилися внічию.

Нинішнього відбіркового циклу балканці перемогли нашу команду з рахунком 1:0 на домашньому стадіоні "Максимір" у Загребі. Тепер, у київському матчі, для того, аби мати шанси потапити на ЧС, підопічних Андрія Шевченка влаштує лише перемога.

Читайте також: Перед матчем з Україною Хорватія змінила головного тренера збірної

Турнірне становище у відбірковій групі I перед вирішальним 10-м туром: Ісландія - 19 очок, Хорватія - 17, Україна - 17, Туреччина - 14, Фінляндія - 8, Косово - 1.

Нагадаємо, поєдинок Україна - Хорватія розпочнеться 9 жовтня на НСК "Олімпійський" о 21.45. Цього ж дня Фінляндія приймає Туреччину, а Ісландія - Косово.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-