Перед матчем з Україною Хорватія змінила головного тренера збірної

Перед матчем з Україною Хорватія змінила головного тренера збірної

Укрінформ
Анте Чачича сьогодні змінив Златко Далич. 

Хорватія перед матчем відбору на ЧС-2018 проти України відправила у відставку головного тренера Анте Чачича.  Новим головним тренером призначено Златко Далича. Про це повідомляє офіційний сайт Хорватського футбольного союзу.

Сьогодні Sportske.jutarnji.hr повідомляло, що Хорватія змінить наставника команди перед грою проти України. Таке рішення прийняли вночі після невдалого домашнього матчу відбору на ЧС-2018 проти Фінляндії (1:1). В цьому поєдинку хорвати втратили перемогу на останній хвилині.

Читайте також: Шевченко: Матч з Хорватією для нас – черговий фінал

Місце Чачича на посаді головного тренера хорватської збірної займе Златко Далич. Його останнім місцем роботи був катарський «Аль-Айн». У Далича є досвід роботи в структурі збірних Хорватії. Він працював у тренерському штабі молодіжної команди U-21 з 2006 по 2011 рік. Далич вже сьогодні розпочав роботу з національною командою.

Нагадаємо, перед заключним матчем відбору на ЧС-2018 у хорватів, як і у збірної України, 17 очок. Аби посісти друге місце в групі і вийти у відбірковий плей-офф Хорватії достатньо не програти 9 жовтня у Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-