Шевченко: Нас цікавить лише перше місце

Шевченко: Нас цікавить лише перше місце

Укрінформ
Головний тренер "синьо-жовтих" впевнений, що Марлос допоможе збірній. 

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко провів прес-конференцію перед матчем відбору ЧС-2018 проти Косова та розповів про новачків, суперників та перспективи перемогти в групі. Про це повідомляє Укрінформ.

«У нас три новачки - Марлос, Лук'янчук та Пердута. Всі задоволені. Вони починають з нами підготовку до майбутніх ігор. Матчі для нас дуже важливі. Сподіваюся, ми зможемо їх виграти. Нас цікавить тільки перше місце. У Ракицького є проблема. Він зараз в Києві, завтра йому зроблять МРТ і буде якась інформація. Бутко тут з нами. Сьогодні він відпочиватиме, а тренуватися почне завтра. Також немає поки Саші Кучера. Він відпросився на один день з особистих проблем.

Читайте також: Футбол: Марлос уже в розташуванні національної збірної

Марлос на рівних правах з іншими хлопцями. У нього є достатньо хороших якостей, щоб допомогти збірній. Він може створити конкуренцію на тих місцях, де може зіграти. Нікому ніяких привілеїв не буде. Тільки грою і роботою будь-який гравець може довести право на місце в команді. Що до Лук'янчука, то він - хороший виконавець, капітан молодіжної збірної. Коли стало відомо про проблеми у Бутка, то ми відразу ж подумали про нього.

У нас буде два фінали, і перший - це з Косово. Настрій і на першу, і на другу гри повинен бути дуже високим. Сподіваюся, все це зрозуміють. Якщо не зрозуміють, то буду вимагати від них це ще більше. Збір в Харкові? Тут поруч поле, умови відмінні і закриті від сторонніх очей. Тим не менш, ми тут відкриті для журналістів. Будь ласка, приїжджайте і пишіть про нас.

Поразку в Ісландії ми ретельно розібрали. Не вважаю, що ми там провели поганий матч. Результат негативний, в грі був певний дисбаланс. Але це були лише епізоди. Загальний план на гру виконувався, але основну роль зіграли дві допущені помилки. Ми зустрічалися з добре організованою командою, яка грала з жорсткий, сильний і по-справжньому чоловічий футбол. Не думаю, що є команди, які можуть на рівних змагатися з такою потужною і збалансованою збірною як Ісландія. Напевно, це тільки якась регбійна  команда. Змагатися з нею у її сильних якостях неможливо.

Читайте також: Марлос наш

З ким в номері живе Марлос? Навколо нього було дуже багато розмов. Прийняли в команді його відмінно. Він прийняв громадянство. Це його зважене і обдумане рішення. Але він з усіма на рівних умовах. Йому не буде ніяких привілеїв. З ким в номері він проживає, я не можу сказати. Є хлопці, які живуть у нас окремо. Можливо, і Марлос прийняв рішення жити в номері на самоті», - розповів Шевченко.

Нагадаємо, 6 жовтня Україна зіграє проти Косова, а 9 жовтня прийме Хорватію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-