Шевченко: Марлос хоче жити в Україні, футбол тут не має ніякого значення

Шевченко: Марлос хоче жити в Україні, футбол тут не має ніякого значення

Укрінформ
Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував отримання громадянства півзахисником "Шахтаря" Марлосом і його виклик до збірної України.

"Це не натуралізація, адже людина йшла на це свідомо, це його рішення. Від своїх правил ми не відходили, і спеціально ніхто нікого не натуралізовував. Найголовніше завдання полягале в тому, щоб зберегти колектив.

Марлос - громадянин України, з чим я його вітаю. Звичайно, від такого гравця ніхто відмовлятися не буде. Ми його викликали і розраховуємо, що він створить хорошу конкуренцію в команді.

Людина прийняла громадянство і свідомо йшла на це, хоче залишитися жити в Україні. Це досить непросте рішення для Марлоса. Футбол тут не має ніякого значення. Так, це його професія і робота, але ми повинні підтримувати і поважати його рішення", - цитує Шевченка Sport Arena

Читайте також: Марлос: В збірній гратиму там, де скажуть

Нагадаємо, що атакуючий хавбек донецького "Шахтаря" Марлос днями отримав громадянство України і може дебютувати в збірній України вже 6 жовтня у відбірковому матчі ЧС-2018 проти Косово.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-