Марлос: В збірній гратиму там, де скажуть

Марлос: В збірній гратиму там, де скажуть

Укрінформ
Бразильський новачок збірної пообіцяв співати український гімн. 

Атакуючий хавбек «Шахтаря» Марлос, який днями отримав громадянство України, після матчу проти «Карпат» провів прес-конференцію, присвячену виклику в українську збірну. Про це пише Sport Arena.

«Я дуже щасливий. У мене з'явилася можливість, про яку я давно думав. Це було щире рішення, яке виходило з мого серця. Це бажання говорило за мене голосніше. Сподіваюся, всі українці мене підтримуватимуть. А ті хто проти... Я зроблю все можливе, щоб вони мені повірили і змінили свою думку.

Як до вирішення поставилася моя сім'я? Вона мене повністю підтримала. Я радився з дружиною і батьками. Вони всі мене підтримали. Це було наше спільне рішення. Насправді, я дуже щасливий. Це одне з найважливіших рішень в моєму житті. В Україні я пережив багато хороших моментів, радий, що живу в такій країні, де багато прекрасних людей.

Читайте також: Марлоса викликали у збірну України на матчі проти Косова і Хорватії

На якій позиції в збірній мене бачить Шевченка? Я коли починав свою кар'єру в Бразилії, то грав на багатьох позиціях - нападника і навіть опорника. Тому прекрасно розумію, що в збірній України Коноплянка і Ярмоленко - це головні гравці. Всі ми прекрасно розуміємо їх рівень, так що - де мені скажуть грати, там я і приноситиму збірній України користь. Чи співатиму гімн України? Так. Я прийняв важливе рішення стати громадянином України, тому у мене немає страху перед його виконанням. Я буду співати гімн України», - розповів Марлос.

Нагадаємо, Марлос виступає в чемпіонаті України з 2012 року, коли він перебрався в «Металіст» з «Сан-Паулу». А в 2014 році він змінив харківський клуб на «Шахтар». В цілому на його рахунку 28 голів в 136 матчах української Прем'єр-ліги. Марлос буде не першим натуралізований футболістом в історії збірної України. Раніше за неї грали бразилець Едмар і серб Марко Девич.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-