Сидорчук: Здорово зіграли заміни в

Сидорчук: Здорово зіграли заміни в "Динамо", не пам'ятаю, коли востаннє таке було

Укрінформ
Капітан київського футбольного клубу "Динамо" півзахисник Сергій Сидорчук прокоментував вражаючий камбек у виїзному поєдинку проти сербського "Партизана".

Київські футболісти програвали у першому таймі 0:2, але після перерви змогли забити три м’ячі й вирвати перемогу.

"У першу чергу скажу, що це заслуга тренерів, які змогли достукатися до футболістів. Також дуже важливо, що здорово зіграли заміни. Не пам'ятаю, коли в останній раз гравці, що вийшли на поле у ​​другому таймі, настільки посилювали гру. Спасибі хлопцям, які вийшли і, за великим рахунком, зробили результат.

Коли забили перший м'яч, відчули, що зможемо перемогти.

Перш за все, хочу вибачитися перед командою за другий гол у першому таймі. Напевно, якби у нас не було справжньої команди, ми б опустили руки і не виграли б цей матч. Але колектив у нас є. Спасибі хлопцям.

Що нами мотивувало? Більше зіграло самолюбство, ми бачили, що вони грали по рахунку, що воротар тягнув час, і це зіграло свою роль.

Тавамбе - хороший футболіст. Вся гра "Партизана", по суті, спиралася на нього", - цитує Сидорчук офіційний сайт ФК "Динамо"

Читайте також: Хацкевич: Гру "Динамо" проти "Партизана" посилили заміни

Нагадаємо, що в поєдинку "Партизан" (Белград, Сербія) – "Динамо" (Київ, Україна) (2:3) 2-го раунду групового етапу Ліги Європи м’ячі забили Ожегович (на 34-й хвилині), Тавамба (42) - Мораес (55 з пенальті, 84), Буяльський (68).

Наступний матч "Динамо" гратиме у Києві 19 жовтня зі швейцарським "Янг Бойз".

Турнірне становище у групі після двох турів Ліги Європи:
"Динамо" - 6 очок,
"Янг Бойз" - 2,
"Партизан" - 1,
"Скендербеу" - 1.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-