Хацкевич: Гру

Хацкевич: Гру "Динамо" проти "Партизана" посилили заміни

Відео
Укрінформ
Головний тренер київського футбольного клубу "Динамо" Олександр Хацкевич на післяматчевій прес-конференції розповів, як команді вдалося переламати гру проти сербського "Партизана" на свою користь.

Кияни програвали у першому таймі 0:2, але після перерви змогли забити три м’ячі й вирвати перемогу.

- Що я сказав футболістам у перерві? Якщо повернутися до матчу зі "Скендербеу", то тоді емоційний фон був таким, що потрібно було завести хлопців. Сьогодні ж, навпаки, їх треба було заспокоїти. У першому таймі була дуже висока зарядженість, і це призвело до великої кількості браку при переході від оборони до атаки. У перерві сказав хлопцям забути помилки, допущені в першому таймі, взяти м'яч під контроль і все-таки побудувати гру так, як ми і планували.

У першому таймі наші півзахисники не справлялися зі своїм функціями, програвали багато боротьби. "Партизан" використовував силовий футбол, до якого ми були готові, а ось те, що суперник "високо" нас накривав, не дозволяючи нам розігрувати м'яч, стало для нас несподіванкою.

Заміни посилили нашу гру. Бесєдін здорово чіплявся за м'яч, а Мораес вирішив результат матчу. Хлопці вийшли і посилили нашу гру. Можна сказати, що проведені нами заміни вплинули на результат матчу.

Відео з прес-конференції:

Нагадаємо, що в поєдинку "Партизан" (Белград, Сербія) – "Динамо" (Київ, Україна) (2:3) 2-го раунду групового етапу Ліги Європи м’ячі забили Ожегович (на 34-й хвилині), Тавамба (42) - Мораес (55 з пенальті, 84), Буяльський (68).

Читайте також: Ліга Європи: "Динамо" врятувало матч на порожньому "Партизані" у Белграді

Наступний матч "Динамо" гратиме у Києві 19 жовтня зі швейцарським "Янг Бойз".

Турнірне становище у групі після двох турів Ліги Європи:
"Динамо" - 6 очок,
"Янг Бойз" - 2,
"Партизан" - 1,
"Скендербеу" - 1.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-