Футбол: Фіни відмовляються грати з Хорватією у Рієці

Футбол: Фіни відмовляються грати з Хорватією у Рієці

Укрінформ
Представник футбольної збірної Фінляндії Леннарта Вангелі заявив, що команда готувалася поборотися у гостьовому відбірковому матчі чемпіонату світу-2018 зі сбороной Хорватії в Осієку, а не в Рієці.

Місце поєдинку хорвати перенесли до Рієки через незадовільний стан газону стадіону в Осієку "Градські Врт", повідомляє Zbirna.com

"Ми хочемо грати в Осієку. Так, ми бачили, що газон місцевого стадіону не ідеальний, але на ньому цілком можна проводити матчі високого рівня. Ми зверстали всі свої плани під Осієк: забронювали готель, тренувальне поле... Нині ми не можемо гарантувати, що встигнемо все підготувати до гри в Рієці. Більш того, близько 400 наших фанатів спланували поїздку до Осієка. Упевнений, вони не готові до того, що зустріч може відбутися в 450-ти кілометрах від призначеного місця", - заявив Леннарта Вангелі.

Втім, офіційний сайт Футбольної асоціації Фінляндії 28 вересня підтвердив, що асоціація отримала від ФІФА та УЄФА підтвердження про перенесення поєдинку...

Читайте також: Шевченко: В українських футболістів є хороший шанс пробитися на чемпіонат світу

 Нагадаємо становище команд у відбірковій групі I ЧС-2018: Хорватія- 16 очок, Ісландія - 16, Туреччина - 14, Україна - 14, Фінляндія - 7, Косово - 1.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-