Шевченко: В українських футболістів є хороший шанс пробитися на чемпіонат світу

Шевченко: В українських футболістів є хороший шанс пробитися на чемпіонат світу

Укрінформ
Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко оцінив шанси команди напередодні заключних матчів кваліфікації чемпіонату світу 2018-го року в інтерв'ю прес-службі FIFA.

"У нас дуже складна група. З самого початку відбіркового турніру всі тренери в нашій групі говорили про баланс сил в ній. У нас всі команди рівні. Наприклад, дуже важко грати проти Ісландії або Хорватії на виїзді.

У нас є хороший шанс пробитися на чемпіонат світу. Попереду нас чекає два дуже важливих матчі проти Косово і Хорватії. Мені здається, що перед цими поєдинками все складається для нас добре.

Щоб виграти дві гри, що залишилися, нам не достатньо буде просто бігти вперед за очками, нам потрібно показати все найкраще, що у нас є. Тиск на нас, атмосфера на стадіонах і важливість цих зустрічей - дуже великі. Ми добре підготуємося і, я сподіваюся, зможемо здобути результат.

Сподіваюся, що найближчим часом українські футболісти отримають визнання в світі. У нас є кілька хороших молодих гравців і пара футболістів, що вже сформувалися, таких як Андрій Ярмоленко з "Боруссії" (Дортмунд) та Євген Коноплянка з "Шальке". Сподіваюся, що українські гравці показуватимуть себе лише з кращого боку, постійно рости і одного разу зможуть претендувати на найвищі індивідуальні нагороди світового футболу", - цитує Шевченка XSPORT

Читайте також: Шевченко оприлюднив склад на матчі проти Косово і Хорватії

Нагадаємо, що на збір перед кваліфікаційними матчами ЧС-2018 проти Косово (6 жовтня) і Хорватії (9 жовтня) Андрій Шевченко викликав 23 футболістів.

Фото: twitter

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-