Суркіс: Циганков, Гонсалес та інші повинні прагнути грати на рівні Ярмоленка

Суркіс: Циганков, Гонсалес та інші повинні прагнути грати на рівні Ярмоленка

Відео
Укрінформ
Президент київського футбольного клубу "Динамо" Ігор Суркіс оцінив переможну гру команди без Андрія Ярмоленка у поєдинку проти донецького "Олімпіка" у рамках 9-го туру української Прем’єр-ліги.

"Була важка гра. У футболістів було всього два дні на відновлення, крім того, відчувалася відсутність Сидорчука в центрі поля. Але виграли - значить, молодці.

Мені складно говорити, чи послабилася команда без Ярмоленка. Без нього ми зіграли три матчі, звісно перехід Андрія - це величезна втрата, адже він був лідером нашої команди, провідним футболістом і великим майстром. Сьогодні він в матчі за "Боруссію" на 2-й хвилині віддав чудову гольову передачу, яка поклала початок розгрому "Кельна". Немає нічого постійного. Циганков, Гонсалес, молоді футболісти також повинні прагнути грати на рівні Ярмоленка. Коли Андрій починав, його всі освистували - один матч зіграв добре, два - погано, і вболівальники, журналісти садили його на лавку. Але і Сьомін, і Газзаєв його постійно ставили до складу, і з нього виріс справжній майстер. Хлопцям потрібно довіряти, якщо вони будуть відчувати довіру, то будуть і грати.

Читайте також: Ярмоленко допоміг «Боруссії» розгромити «Кельн»

Сидорчука на роль капітана вибрали гравці і тренер. Якщо вони так вирішили, значить, Сергій, дійсно, є лідером. Він давно в команді, так що вважаю це рішення абсолютно правильним. Також пов'язку заслуговують Віда, Хачеріді - люди, які можуть завести команду.

Мені сподобалися всі забиті м’ячі. Але, в цілому, хотілося, щоб команда грала більш мобільно і агресивно, тим більше, що, по суті, ми все одно грали на своєму полі. Але, повторюся, напевно, позначилося те, що футболісти не встигли повністю відновитися - це було видно неозброєним оком. У моментах, коли ми втрачали м'ячі, ми не повинні були цього робити", - цитує Суркіса офіційний сайт ФК "Динамо"

Нагадаємо, що у неділю, 17 вересня, на столичному стадіоні імені Валерія Лобановського "Динамо" перемогло "Олімпік" з рахунком 2:1. М’ячі забили Віктор Циганков (20-та хвилина), Віталій Буяльський (45+1) - Моха (42).

Читайте також: "Чорноморець" відібрав очки у "Шахтаря" в чемпіонаті України з футболу

Віждео кращих моментів:

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-