Караваєв: Футболісти

Караваєв: Футболісти "Зорі" мають повністю переглянути своє ставлення до гри

Укрінформ
Півзахисник луганського футбольного клубу "Зоря" Олександр Караваєв оцінив роботу своєї команди у поєдинку першого туру групового етапу Ліги Європи проти шведського "Естерсунда" (0:2).

"Прикро... Начебто, розбирали команду, дивилися. У чемпіонаті країни і з ПАОКом "Естерсунд" краще грав, ніж сьогодні. У нас було стільки моментів, а вони раз у першому таймі дійшли до наших воріт, у другому таймі до того голу... І то ми самі собі створили. Більше ж вони не доходили до воріт. А пропускаєш гол і не знаєш, що потім робити. Потім вони ще й усі разом сіли, тому дуже важко було забити.

Якщо команда створює один момент за гру, і ми їх не обіграємо, треба переглянути повністю своє ставлення. Так не можна грати.

Читайте також: Тренер "Зорі": Пробачати футболістам можна все, але ходити пішки по полю не можна

Перш за все, потрібно кожному покопатися в собі. Можливо, треба всім разом зібратися і поговорити. Якщо ми хочемо далі грати в футбол, претендувати на місця і прогресувати, то нам потрібно викладатися не на сто, а на двісті відсотків. У нас є моменти - повинні їх реалізовувати", - цитує Караваєва lugansk-football.com.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-