Всеукраїнський олімпійський урок стартує 9 вересня

Всеукраїнський олімпійський урок стартує 9 вересня

Укрінформ
Унікальна спортивна акція "Олімпійський урок-2017", приурочена до Дня фізичної культури і спорту, стартує в Києві 9 вересня о 10.00 на Оболонській набережній.

На учасників спортивного свята чекає розминка з олімпійцями, олімпійський квест, майстер-класи на різноманітних спортивних майданчиках, де кожен зможе випробувати свої сили у понад 40 видах спорту, отримати олімпійські подарунки та багато сюрпризів. Про це повідомляє офіційний сайт Національного олімпійського комітету України. 

В рамках заходу відбудеться нагородження найкращої спортсменки та тренера серпня – призерки чемпіонату світу з легкої атлетики Юлії Левченко та її наставниці - Ірини Пустовойт.

Читайте також: Легкоатлетку Юлію Левченко визнано кращою спортсменкою серпня в Україні

Родзинкою цьогорічного Олімпійського уроку стане квест, в рамках якого кожен учасник зможе випробувати свої сили в різних видах спорту, за що отримуватиме відповідну відмітку на бланку. Назбиравши 7 відміток від різних майданчиків, учасник отримує гарантований подарунок "Початківець", за 15 відміток – "Навчальний", а за 20 – "Професійний". Той учасник, який зможе отримати максимальну кількість відміток – 30, отримає гарантований приз "Чемпіон".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-