Президент Ла Ліги: «ПСЖ» просто сміється над фінансовим фейр-плей

Президент Ла Ліги: «ПСЖ» просто сміється над фінансовим фейр-плей

Укрінформ
Хав'єр Тебас вимагає від УЄФА розслідування.  

Президент іспанської Ла Ліги Хав'єр Тебас розкритикував роботу «Парі Сен-Жерман» на трансферному ринку через порушення правил УЄФА щодо фінансового фейр-плей. Про це пише Goal.com.

«Думаю, прописані відступні в контрактах Мессі і Роналду вище, ніж були у Неймара, але якщо президент «ПСЖ» Нассер Аль-Хелайфі (бізнесмен і чиновник з Катару – Укрінформ) захоче підписати їх, він просто пробурить свердловину і купить їх.

Це не ринкова ціна, це ціна на пальне. Можливо, «ПСЖ» здатний підтримувати такі ціни, не знаю. Їм це дається дуже просто. Але за підсумками літа ми всі бачимо, що вони сміються над системою.

Читайте також: УЄФА перевірить фінансову діяльність ПСЖ через два мегатрансфери

Ми не можемо миритися з цим. Ми повинні відкрити справу і зайнятися розслідуванням. І це не тому, що «ПСЖ» забрав гравця у «Барселони». Ми дуже довго боролися за просування Ла Ліги в сфері ТБ-прав. І ситуація, що склалася, на нас впливає. Вона впливає на економічну модель ліги. Це піде на шкоду індустрії», - сказав Тебас.

Нагадаємо, що раніше Ла Ліга попросила УЄФА почати розслідування стосовно трансферів «Ман Сіті» і «ПСЖ». «Ман Сіті» влітку витратив на нових гравців 215 млн фунтів, а «ПСЖ» купив Неймара за 222 млн євро і Мбаппе за 180 млн євро. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-