Віда: Після прикрої поразки в Україні турки захочуть реабілітації

Віда: Після прикрої поразки в Україні турки захочуть реабілітації

Укрінформ
Захисник київського футбольного клубу "Динамо" та збірної Хорватії Домагой Віда прокоментував перемоги збірних Хорватії та України в матчах кваліфікації ЧС-2018.

"Не принципово, хто забив, куди важливіші три очки і радість уболівальників. Сам я задоволений, адже зазвичай не забиваю за збірну.

Вітаю своїх товаришів по команді з перемогою, адже поле було дуже в'язким через учорашній дощ, і хочу подякувати людям, які підготували його до гри, а також уболівальникам, які повернулися на стадіон на наступний день. Нам було непросто, і ми тільки вранці дізналися, що нам належить зіграти решту матчу днем.

Щодо матчу збірної Хорватії проти Туреччини, то ми віримо в себе, а три поспіль перемоги будуть для нас додатковим стимулом. В Україні турки не заслужили поразки, тому захочуть реабілітуватися перед своїми вболівальниками. Вони все ще в грі і поки не втратили шансів в цій кваліфікації", - цитує Віду tribuna.com

Читайте також: ЧС-2018: Хорвати перемогли Косово і повернули собі перше місце в групі

Нагадаємо, що у матчах 7-го туру кваліфікації до чемпіонату світу-2018 з футболу збірна Хорватії обіграла Косово (1:0, Віда (74-а хв.)), а збірна України обіграла Туреччину (2:0, Ярмоленко (18, 42)).

Поєдинки наступного туру відбору ЧС-2018 Ісландія – Україна та Туреччина – Хорватія відбудуться 5 вересня. 

Фото: hns-cff.hr

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-