Теніс: Долгополову погрожують в соціальних мережах

Теніс: Долгополову погрожують в соціальних мережах

Укрінформ
Український тенісист Олександр Долгополов вважає звинувачення у здачі матчу проти Тіагу Монтейро на турнірі в Вінстон-Сейлемі цирком і говорить, що тоді просто втомився.

"Мені просто плювати, тому що це вже схоже на цирк. Навіть не хочеться говорити про це. Але я поважаю роботу організації з боротьби з договірними матчами, я вже спілкувався з ними і надав всю потрібну інформацію.

Я дійсно просто погано грав. Це не було договірним матчем, я просто втомився. Мені шкода, що про це пишуть зараз, не маючи доказів, чим шкодять репутації.

Коли я заходжу в соціальні мережі, мені доводиться видаляти по 10 повідомлень за раз. Погрожують і мені, і моїй родині", - цитує Дологополова tribuna.com

Читайте також: US Open-2017: Долгополов почав турнір з важкої перемоги

Нагадаємо, що Tennis Integrity Unit (підрозділ боротьби за чистоту тенісу) оголосив про початок розслідування поєдинку, який відбувся у першому колі турніру ATP 250 у Вінстон-Сейлемі (США). Тоді зустріч між бразильцем Тіагу Монтейро та українцем Олександром Долгополовим завершилася перемогою Монтейро з рахунком 6:3, 6:3.  

Фото: reuters 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-