Теніс: матч Долгополов - Монтейро потрапив під підозру у зв'язку зі ставками

Теніс: матч Долгополов - Монтейро потрапив під підозру у зв'язку зі ставками

Укрінформ
Tennis Integrity Unit (підрозділ боротьби за чистоту тенісу), що займається можливими договірними матчами, оголосив про початок розслідування поєдинку, який відбувся у першому колі турніру ATP 250 у Вінстон-Сейлемі (США).

Йдеться про зустріч між бразильцем Тьягу Монтейро та українцем Олександром Долгополовим, що завершилася перемогою Монтейро з рахунком 6:3, 6:3, повідомляє Тенісний портал України. 

"TIU отримав повідомлення щодо дивної активності на ставках під час матчу. Як і у всіх подібних випадках, ми проведемо розслідування, оцінимо ситуацію і вживемо відповідні дії", - йдеться в офіційній заяві Tennis Integrity Unit.

Спочатку Монтейро, як і мало бути виходячи з рейтингу та турнірних результатів, був явним аутсайдером - коефіцієнт на його перемогу був понад 3. За кілька годин до початку матчу, однак, Монтейро став фаворитом. Подібна зміна коефіцієнтів відбувається у випадках, коли на перемогу одного з учасників роблять багато великих ставок. У результаті частина букмекерських контор зняла цей матч з лінії, тобто перестала приймати ставки.

Читайте також: Долгополов і Стаховський покращили позиції у рейтингу АТР

Проте відзначимо, що єдину попередню очну зустріч між тенісистами виграв у липні нинішнього року саме Монтейро - у першому колі турніру в Гштааді (Швейцарія).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-