Вірт: Луческу - тренер-переможець, збірній України буде дуже важко

Вірт: Луческу - тренер-переможець, збірній України буде дуже важко

Укрінформ
Екс-голкіпер національної збірної України, головний тренер рівненського футбольного клубу "Верес" Юрій Вірт прокоментував майбутню зустріч між збірними України та Туреччини.

"Нинішня збірна України має досить високий потенціал. Думаю, Андрій Миколайович працює в правильному напрямку: він збирає і підпускає молодь. У грі команди зараз є малюнок, при цьому хороший малюнок. Звичайно, хочеться, щоб це підкріплювалося ще й результатом. Попереду дуже важливі дві гри. Дай Бог складеться все вдало, тоді будуть і шанси на чемпіонат світу.

Для турків великий плюс, що Мірча Луческу знає український футбол і добре знайомий з українськими футболістами: хто як грає, сильні і слабкі сторони. Упевнений, Україну вони досконально розберуть. Він - тренер-переможець, будучи ще й хорошим психологом. Збірній України буде дуже важко. Він налаштує команду. Тим більше, для них зараз теж наступають ключові гри. До того ж під прапори збірної Туреччини були викликані сильні гравці, повернуті ті, хто раніше відмовлявся грати.

Не думаю, що українській збірній варто чогось занадто побоюватися. Так, потрібен результат. Якість гри - інше питання. Зрозуміло, всі хочуть видовищної гри, але більше варто думати саме про результат, під який і буде обрана тактика. Граємо вдома, всі чекають перемоги.

Чи побачимо в Харкові відкритий футбол? В першу чергу, треба подивитися, яка тактика буде обрана для збірної України. Поразка, напевно, відразу буде ставити хрест на виході з групи. Тому не думаю, що ми побачимо відкритий футбол. Хоча можна згадати і результативну гру в Туреччині... Звичайно, хотілося б, щоб Україна забила на один гол більше", - розповів Вірт в інтерв’ю footboom.com

Читайте також: Футбол: збірна України провела відкрите тренування на стадіоні "Металіст"

Нагадаємо, що поєдинок Україна – Туреччина у рамках 7-го туру кваліфікації до чемпіонату світу з футболу 2018-го року відбудеться 2 вересня у Харкові на стадіоні НСК "Металіст" о 21.45. У прямому ефірі матч покажуть телеканали "Україна" і "Футбол 1".

Фото: fcruh.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-