ЗМІ: «ПСЖ» купує Мбаппе за 150 мільйонів євро

ЗМІ: «ПСЖ» купує Мбаппе за 150 мільйонів євро

Укрінформ
Крім грошей «Монако» отримає і одного гравця «ПСЖ». 

Форвард «Монако» 18-річний француз Кіліан Мбаппе продовжить кар'єру в «ПСЖ». Про це пише видання Le Parisien.

Клубам вдалося узгодити умови контракту - монегаски отримають 150 мільйонів євро плюс права на одного гравця парижан. Серед варіантів поїхати в «Монако» називаються нападника Лукаса Моуру і півзахисників Юліана Дракслера і Хав'єра Пасторе.

Читайте також: ПСЖ купує Мбаппе за 180 млн євро

Раніше «ПСЖ» придбав у «Барселони» форварда Неймара за 222 мільйони євро. Щоб не підпасти під санкції УЄФА через порушення правил фінансового фейр-плей, керівництво «Парі Сен-Жермен» планує продати кілька гравців. У число тих, хто може залишити команду, потрапили Серж Орье, Хатем Бен-Арфа, Гжегож Крихов'як, Лукас Моура, Анхель Ді Марія, Юліан Дракслер і Гонсалу Гедеш.

Нагадаємо, що парижани відновили інтерес до талановитого форварда Мбаппе на початку серпня, але монегаски довгий час відмовлялися розлучатися з одним зі своїх лідерів. Також до нього виявляли інтерес «Реал» і «Барселона». Кіліан Мбаппе завоював місце в основі «Монако» минулого сезону, в якому відзначився 15 голами і 11 гольовими передачами в 29 іграх. Це найкраща статистика для тінейджера у французькій Лізі 1 за більш ніж 50 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-