Ультрас

Ультрас "Динамо": ми з радістю поїдемо і в Маріуполь, і в інше місто

Укрінформ
Ультрас київського футбольного клубу "Динамо" опублікували на своїй сторінці в Facebook заяву відносного ситуації з проведенням матчу "Маріуполь" – "Динамо".

"Ми, ультрас "Динамо", вимагаємо від Прем’єр-ліги та ФФУ ясності. Ми хочемо знати, де пройде матч 7-го туру між командами ФК "Маріуполь" та "Динамо". Чому за 5 днів до матчу ми знаходимося в підвішеному стані і не можемо спланувати свої вихідні?

Якщо приймаюча сторона в особі МВС та СБУ гарантує безпеку нашій команді, що вони повинні робити згідно чинного законодавства України, регламенту ПЛ та відповідних актів ФІФА та УЄФА, то чому досі клуб не отримав цих гарантій, і чому їх не було надано ще перед початком чемпіонату?

Якщо ж приймаюча сторона не може виконати поставлені на неї обов’язки, або просто боїться брати на себе відповідальність – то переносьте матч в інше місто. Але робіть це нормально, а не за три дні до гри. В сезон відпусток знайти квитки в Південному напрямку дуже непросто.

Читайте також: «Динамо» не поїде в Маріуполь і оскаржуватиме технічну поразку в суді

Ми з радістю поїдемо в Маріуполь, у багатьох хлопців вже давно квитки на руках. Ми взагалі поїдемо в будь-яке місто, де буде грати київське Динамо. Ми були в Донецьку на початку окупації в 2014-му, де нам погрожували, що вивезуть в Слов'янськ і там поховають. Тому з нашого боку мови про якийсь страх бути не може. Але замість того щоб нормально виконувати свою роботу і надати клубу папери, які він має право вимагати, ви перетворюєте елементарні речі на цирк. Дешевий цирк з порожніми обіцянками від терориста Захарченка та істерикою в пресі. Печальні клоуни і досі у руля. І це зовсім не сприяє популяризації футболу в Україні", - повідомляє facebook/WBC Ультрас Динамо

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-