Де дивитися матчі кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА

Де дивитися матчі кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА

Укрінформ
У Лізі чемпіонів УЄФА у вівторок, 22 серпня, визначаться п'ять переможців заключного відбіркового етапу - раунду плей-офф, які отримають путівки до группової стадії найпрестижнішого футбольного єврокубкового турніру.

Поєдинок у відповідь французько-італійського протистояння між "Ніццею" та "Наполі" (перша гра - 0:2) на арені "Стад-де-Ніс" у Ніцці о 21.45 покаже телеканал "Футбол 2", повідомляє Укрінформ.

Телеканал "Футбол 1" у свою чергу транслюватиме в онлайн-режимі найцікавіші моменти усіх матчів ігрового дня, в яких казахстанська "Астана" зіграє з шотландським "Селтиком" (0:5), словенський "Марібор" протистоятиме ізраїльському "Хапоелю" із Бєер-Шеви (1:2), хорватська "Рієка" зустрінеться з грецьким "Олімпіакосом" (1:2), а іспанська "Севілья" прийматиме турецький "Істамбул Башакшехір" (2:1).

Останні п'ять вакансій до основної сітки Ліги чемпіонів заповнять у середу, 23 серпня, переможці протистоянь між англійським "Ліверпулем" та німецьким "Хоффенгаймом" (2:1), російським ЦСКА та швейцарським "Янг Бойз" (1:0), чеською "Славією" та кіпрським АПОЕЛом (0:2), румунською "Стяуа" та португальським "Спортингом" (0:0), данським "Копенгагеном" та азербайджанським "Карабахом" (0:1).

Жеребкування групового турніру Ліги чемпіонів УЄФА, в якому візьме участь донецький "Шахтар", відбудеться 24 серпня у Монако.

Фінал Ліги чемпіонів УЄФА пройде 26 травня 2018 року на НСК "Олімпійський" у Києві.

Читайте також: Ліга чемпіонів УЄФА: "Наполі" переміг "Ніццу", "Севілья" - "Істамбул"

Нагадаємо, київське "Динамо" у 3-му кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів за правилом виїздного голу поступилося "Янг Бойз" (3:1, 0:2).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-