Мадзяновський: У Маріуполі команди грають на свій страх і ризик

Мадзяновський: У Маріуполі команди грають на свій страх і ризик

Відео
Укрінформ
Віце-президент київського "Динамо" з питань безпеки Андрій Мадзяновський у студії програми "Профутбол" на каналі "2+2" пояснив позицію футбольного клубу по матчу в Маріуполі, який запланований на 27 серпня.

- "Динамо" ніколи не заявляло, що не поїде грати в Маріуполь. Ми найбільше зацікавлені, щоб зіграти в цьому місті. Маріуполь - це не просто українська земля, а священна земля, полита кров'ю наших бійців і мирних громадян. Своїм приїздом ми зобов'язані підтримати бойовий дух наших бійців, спецслужб і поліції. Ми в кожному матчі в Маріуполі бачимо, що на стадіон приходять діти і жінки.

"Динамо" поїде в Маріуполь, але тільки на законних підставах. Нам не потрібно публічних гарантій, а тільки офіційні листи МВС, СБУ і УДО, як цього і вимагає закон.

Прем'єр-ліга зверталася до ФФУ з проханням скликати комітет з безпеки стадіонів, але вони не можуть зібратися. Прем'єр-ліга з Федерацій перекидають один одному проблему, але не вирішують її, а команди їдуть до Маріуполя на свій страх і ризик. Прем'єр-ліга і ФФУ так і не поінформували клуби, що СБУ фактично заборонила проведення матчів в Маріуполі. Ми щиро сподіваємося зіграти в Маріуполі, але альтернативний наш варіант - два матчі на нейтральному полі. Ми б не хотіли ставити суперника в нерівні умови і готові піти на компроміс.

Я не вірю, що цей склад ФФУ і Прем'єр-ліги здатні прийняти будь-яке рішення. Вони бояться ставити підписи, маючи забороняючи рекомендації правоохоронних органів. Я б хотів, щоб вони це зробили, адже ми хочемо привезти свято в Маріуполь.

Читайте також: «Динамо»: Жодне з питань безпеки матчів в Маріуполі досі не вирішено

Відео ефіру:

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-