«Динамо»: Жодне з питань безпеки матчів в Маріуполі досі не вирішено

«Динамо»: Жодне з питань безпеки матчів в Маріуполі досі не вирішено

Укрінформ
Київський клуб й надалі відмовляється грати в Маріуполі. 

Віце-президент київського «Динамо» з питань безпеки Андрій Мадзяновський підвів підсумки наради з безпеки в Маріуполі. Про це повідомляє сайт 1927.kiev.ua.

«На цій зустрічі був присутній наш офіцер з безпеки. Всього були представники лише чотирьох клубів: «Динамо», «Зорі», «Карпат» та «Олександрії». Всі наші запитання і зауваження, які ми висловлювали в офіційних прес-релізах, зависли в повітрі. Ми не бачимо гарантій безпеки для проведення матчів в Маріуполі. Це позиція «Динамо» - вона є офіційною.

Ми відгукнулися на пропозицію відвідати Маріуполь, так як у нас раніше були візити в це місто і надалі будуть. Цей візит мав ознайомчий характер, і позиція «Динамо» залишилася незмінною. Навіть якщо більшість клубів погодяться грати в Маріуполі, ми будемо наполягати на варіанті проведення нашого виїзного матчу з «Маріуполем» на нейтральному полі.

Це позиція клубу, озвучена його президентом, Ігорем Суркісом. Проводити матчі в Маріуполі чи ні, вирішують клуби. Це їх вибір. У нас є своя позиція і я підкреслюю, що жодне з питань, які ми піднімали, не вирішено і навіть немає жодного шляху для його перспективного рішення», - сказав Мадзяновський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-