Федерація футболу Маріуполя підтвердила, що в місті безпечно грати матчі Прем’єр-ліги

Федерація футболу Маріуполя підтвердила, що в місті безпечно грати матчі Прем’єр-ліги

Укрінформ
Футбольна федерація Маріуполя (ФФМ) підтримує позицію Федерації футболу України щодо проведення в місті матчів Прем’єр-ліги. 

Про це йдеться в листі, який надіслав керівник ФФМ Василь Журавльов президенту національної федерації футболу Андрію Павелку, повідомляє офіційний сайт ФФУ

"Лише в 2016-2017 футбольному році у Маріуполі було проведено 36 ігор чемпіонату ДЮФЛ України (до нас приїжджали діти віком від 13-ти до 17-ти років), 16 ігор серед клубів першої ліги, 16 - серед команд другої ліги, 2 гри Кубка України, в тому числі за участю команди Прем’єр-ліги ФК "Сталь". Говорити зараз про те, що грати у Маріуполі небезпечно, коли стільки зроблено клубом, поліцією міста й Донецької області в напрямку забезпечення громадської безпеки, щонайменше, не коректно", - йдеться у листі керівництва ФФМ.

Крім того, місцевий футбольний актив подякував президенту ФФУ  Андрію Павелку за підтримку в захисті футбольних інтересів міста. Місто Маріуполь готове підтримати ініціативу президента національної федерації щодо супроводу клубів, які хвилюються за безпеку своїх команд.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-