Батьки футболістів ДЮСШ «Динамо» вимагають від влади заборонити матч в Маріуполі

Батьки футболістів ДЮСШ «Динамо» вимагають від влади заборонити матч в Маріуполі

Укрінформ
Питання безпеки матчу «Маріуполь» - «Динамо» знову привід для дискусії. 

Родичі футболістів ДЮСШ «Динамо» звернулися до президента України Петра Порошенка, прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, глави СБУ Василя Грицака і міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з проханням не допустити проведення матчів в Маріуполі. Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна».

«Нам відомо, що державні правоохоронні органи не рекомендують проводити матчі в небезпечних місцях, серед яких сьогодні і Маріуполь. Ми вважаємо, що будь-які питання безпеки дітей, тренерів і команди не можуть бути дискусійними.

Футбольні чиновники повинні перенести матчі на більш безпечні поля, вони зобов'язані піклуватися про те, щоб змагання проходили в умовах максимальної безпеки для футболістів, тренерів і вболівальників.

Читайте також: "Карпати" гратимуть у Маріуполі

У той же час самовпевненість і безапеляційність в заявах президента ФФУ Андрія Павелко лякають дітей і батьків. Ми не хочемо, щоб наші діти стали заручниками чиїхось піар-акцій або політики», - йдеться у відкритому листі батьків.

Нагадаємо, МВС і Служба держохорони в своїх листах радили перенести матч «Маріуполь» - «Динамо» в інше місто. У свою чергу, міністр МВС Арсен Аваков заявляв, що його відомство забезпечить безпеку всіх матчів прем'єр-ліги в Маріуполі. Президент «Динамо» Ігор Суркіс після слів Авакова ще раз підтвердив, що без письмових гарантій «Динамо» в Маріуполь не поїде.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-