ЧС з легкої атлетики: Кіруї виграв марафон, Бризгіна і Малихін не вийшли у фінал

ЧС з легкої атлетики: Кіруї виграв марафон, Бризгіна і Малихін не вийшли у фінал

Укрінформ
Поки що немає гарних новин від наших легкоатлетів.

В Лондоні триває чемпіонат світу з легкої атлетики. Першим чемпіоном третього дня змагань став кенієць Джоффрі Кіруї, який переміг в марафоні. Про це повідомляє Укрінформ.

Чемпіоном світу в марафоні став відомий кенійський стаєр Джоффрі Кіруї. Він був серед лідерів з самого початку, а його високий темп не зміг витримати жоден з конкурентів. Час кенійці – 2:08.27. Срібний призер Тамірат Тола з Ефіопії програв Кіруї майже півтори хвилини.

Кращим з наших у марафоні став Ігор Олефіренко, який фінішував 18-м. Його час 2:15.34 - це особистий рекорд сезону. Ігор Русс (2:15.34) і Юрій Русюк (2:18.54) також показали кращі результати року, ставши 27-м і 36-м відповідно.

Читайте також: ЧС з легкої атлетики: Вболіваємо за Шух і наших марафонців

Нічим поки що не тішать нас українські легкоатлети у відбіркових змаганнях. 19-річна Анастасія Бризгіна не подолала кваліфікацію в бігу на 400 м. Дистанцію вона пробігла за 52,26, а це лише 27-й результат.

Не потрапив у фінал у стрибках з жердиною і 19-річний Владислав Малихін. Він подолав висоту 5.60 м, але через велику кількість використаних спроб опинився на 17-у місці. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-