ЧС з легкої атлетики: Вболіваємо за Шух і наших марафонців

ЧС з легкої атлетики: Вболіваємо за Шух і наших марафонців

Укрінформ
Сьогодні на старт вийдуть також Малихін, Гацко-Федусова і Анастасія Бризгіна.

В Лондоні триває чемпіонат світу з легкої атлетики. В третій день змагань розіграють п’ять комплектів нагород. Про це повідомляє Укрінформ.

Сьогодні в Лондоні визначаться чемпіони в п’яти видах програми: чоловічому та жіночому марафонах, стрибках з жердиною (жінки), штовханні ядра (чоловіки) та на 100 м (жінки).

В України сьогодні продовжуємо вболівати за 18-річну Аліну Шух, яка змагається у семиборстві. Після чотирьох видів програми Шух посідає 25-е місце. Також на старт марафонської дистанції вийдуть Ігор Оліференко, Ігор Русс, Юрій Русюк, Вікторія Хапіліна, Дарина Михайлова та Тетяна Вернигор.

Читайте також: ЧС з легкої атлетики: Гетлін сенсаційно виграв стометрівку, Болт лише третій

У стрибках з жердиною у кваліфікації виступить Владислав Малихін. В попередніх забігах на 400 м побіжить Анастасія Бризгіна. У фінал з метання спису спробує пробитися наша Анна Гацко-Федусова.

Нагадаємо, Україну в Лондоні представлятимуть 46 спортсменів. Серед них головна зірка вітчизняної легкої атлетики стрибун у висоту Богдан Бондаренко. З різних причин чемпіонат пропускають Ольга Саладуха, Наталія Прищепа, Ольга Земляк, Олеся Повх.

Початок змагань сьогодні о 12:00 та 21:00. Трансляції чемпіонату на телеканалі Eurosport. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-