ЧС з легкої атлетики: Никифоров та Килипко пробиватимуться у фінал

ЧС з легкої атлетики: Никифоров та Килипко пробиватимуться у фінал

Укрінформ
Першу медаль розіграють чоловіки на дистанції 10 000 метрів.

Сьогодні в Лондоні починається чемпіонат світу з легкої атлетики. В перший день змагань розіграють один комплект нагород, а українці виступлять у кваліфікації стрибків у довжину та стрибків з жердиною. Про це повідомляє Укрінформ.

Першого чемпіона Лондона-2017 визначать чоловіки в бігу на 10 000 метрів. Першими з українців на старт вийдуть Сергій Никифоров та Марина Килипко. Никифоров спробує подолати кваліфікацію у стрибках у довжину. Для цього потрібно показати результат 8.05 м, або ж потрапити у топ-12. Килипко змагатиметься у стрибках з жердиною. Тут також необхідно потрапити у дванадцять кращих, або подолати висоту 4.60 м.

Читайте також: Бондаренко та інші: наші надії в Лондоні-2017

Нагадаємо, Україну в Лондоні представлятимуть 46 спортсменів. Серед них головна зірка вітчизняної легкої атлетики стрибун у висоту Богдан Бондаренко. З різних причин чемпіонат пропускають Ольга Саладуха, Наталія Прищепа, Ольга Земляк, Олеся Повх.

Початок перших змагань сьогодні о 21:00. Початок трансляції телеканалу Eurosport, який показуватиме і урочисте відкриття, о 19:45. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-