Жданов привітав з успішним виступом національні збірні України з баскетболу 3х3

Жданов привітав з успішним виступом національні збірні України з баскетболу 3х3

Укрінформ
3 серпня у столичному Палаці спорту урочисто вітали спортсменів національної чоловічої та жіночої збірних команд України з баскетболу 3х3, які цього року успішно виступили на світовій та європейській аренах.

Представникам командних видів спорту держава створювтиме всі необхідні умови для підготовки, сказав під час цієї зустрічі міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, повідомили Укрінформу у прес-службі Мінмолодьспорту.

"Українці сумують за успіхами у командних видах спорту. То ж дуже приємно, коли ви досягаєте таких високих результатів. Ми будемо й надалі підтримувати вас, намагатися створити всі необхідні умови для підготовки національних збірних як в Україні, так і за кордоном. Нам вдалося  підвищити заробітну плату тренерам збірних команд. Нині вона піднімається і в ДЮСШ. Працювали над цим всією спортивною родиною - НОК, профільний комітет Верховної Ради, Мінмолодьспорту, ФБУ. То ж, думаю, зрушення у спорті є. Це показують ваші досягнення й результати останніх Всесвітніх та Дефлімпійських ігор. А вам бажаю успіхів, натхнення, щоб ці медалі були не останні", - сказав Жданов, вітаючи баскетболістів.

Міністр вручив гравцям жіночої команди звання заслужених майстрів спорту України, а чоловічої - майстрів спорту міжнародного класу.

Читайте також: Укргазбанк став Преміум спонсором Федерації баскетболу України

Нагадаємо, нинішнім літом жіноча збірна України з баскетболу 3х3 (Дар'я Завидна, Ганна Зарицька, Оксани Моллова та Христина Філевич) здобула бронзові медалі чемпіонату світу, що проходив у французькому Нанті. Чоловіча команда (Максим Закурдаєв, Олександр Кобець, Дмитро Липовцев і Станіслав Тимофієнко) посіла третє місце чемпіонату Європи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-