Укргазбанк став Преміум спонсором Федерації баскетболу України

Укргазбанк став Преміум спонсором Федерації баскетболу України

Укрінформ
АБ УКРГАЗБАНК став Преміум спонсором Федерації баскетболу України, офіційним партнером Чемпіонату України з баскетболу серед чоловічих команд Суперліги та Титульним спонсором Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги.

Підписання угоди відбулося у Палаці спорту України під час урочистостей з нагоди вшанування бронзових призерів чемпіонатів Світу і Європи з баскетболу 3х3, передає кореспондент Укрінформу.

Після підписання угоди, голова правління УКРГАЗБАНКУ Кирило Шевченко побажав спортсменам успіхів й перемог та наголосив, що Банк сприятиме розвитку українського баскетболу та виступу українських збірних у міжнародних турнірах на високому рівні.

"Для нас підписання угоди про партнерство і спонсорство з Федерацією баскетболу України - честь і велика відповідальність. Розвиток і популяризація спорту в Україні є важливим соціальним напрямом УКРГАЗБАНКУ. Один з найпопулярніших видів спорту в Україні - баскетбол. Ми вболіваємо за наших спортсменів та знаємо про їхні перемоги. І наше спонсорство не обмежується логотипами на футболках і банерами на спортивних майданчиках. Впевнений, ми здивуємо спортсменів і вболівальників новими приємними сюрпризами. Бажаю успіхів і тріумфу нашим баскетбольним збірним на міжнародній арені. Ми в свою чергу будемо сприяти розвитку баскетболу та проведенню чемпіонатів на високому рівні", - наголосив Кирило Шевченко,

У заході брали участь Міністр молоді й спорту України Ігор Жданов, президент Федерації баскетболу України Михайло Бродський, перший віце-президент Національного олімпійського комітету Володимир Бринзак, заслужені тренери, спортсмени, баскетбольна громадскість країни.

Президент Федерації баскетболу України Михайло Бродський у свою чергу висловив впевненість, що співпраця з УКРГАЗБАНКОМ буде успішною, примножить спортивні успіхи у професійному баскетболі й дасть можливість прогресувати Всеукраїнській юнацькій баскетбольній лізі.

"Баскетбольна родина - це не лише гравці, тренери, функціонери. У це поняття в першу чергу потрібно включити наших партнерів. Сьогодні відбулася важлива подія у розвитку нашого виду спорту - один із найпотужніших українських банків, приєднався до нашої баскетбольної родини, підставив своє плече. Ми дуже вдячні УКРГАЗБАНКУ за важливу підтримку у розвитку баскетболу, підростаючого покоління та здорової української нації", - зазначив  президент ФБУ.

Читайте також: Кубок Європи FIBA: "Дніпро" зіграє з турецьким "Бююкчекмедже"

Загалом, протягом цього сезону УКРГАЗБАНК підтримує відразу 14 українських збірних, які представлятимуть Україну на міжнародній арені.

В'ячеслав Куркач, КИЇВ. 3 серпня 2017 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-